Montana Sokaklarında Yavaşça Geziniyordu.Gözleri,Yere Usulca Düşen Bir Yaprağa Takılmıştı,Her Yer Kurumuş Yaprak Doluydu.Ayağını Bastığında Çıkan Hışırtılar,Sokakta Yankılanıyordu.Gözleri Bu Sonbahar Günlerinde Her Zaman,Mavi Ve Ela Arasında Yer Alırdı,Sonbaharda Haftalarca Babasının Ve Annesinin Mezarlarının Orada Durup,Düşünürdü Hayatına Ne Yön Vereceğini Kararlaştırmaya Çalışırdı.Gözleri Yanan Bir Alevin Yavaşça Suda Sönmesi Gibi Kapanmaya Başlamıştı.Gökyüzünde Bulununan Bulutlar İnsana Baktıkça Huzur Veriyordu.Gözleri Yavaşça Kendine Geliyordu,Beynindeki Acılar Ve Anılar Hafiflemeye Başlıyordu.Gerçi Kuzeniyle Birlikte Yaşaması Gerçekten Ona İyi Gelmişti Ama Gerçek Bir Aileden Uzaktı Ama Bunu HiçbirZaman Dışarıya Vurmayan Bir Tavrı Vardı,Kendini Bebek Olarak Anılmasından Hoşlanmazdı.Sulu Gözlük Ona Göre Değildi,Gözleri Birden Şahlandı.Yavaş Ve Usulca Karşına Baktı Ve Karşındaki Adamın Yüz Hatlarını Tanımaya Çalıştı.Göz Bebekleri Onun Tanımadığı Biri Olduğuna Emindi,Yavaşça üzerindeki Siyah Ve Kırmızıdan Oluşan Muggle Şirketi Olan Adidas'ın Arması Vardı,Yavaşça Önündeki Fermuarı Açtı Ve Kollarını Sıyırarak,Eline Aldı,Gözleri İlerideki Cafeye Takılmıştı,Biraz Dinlenip Birşeyler İçebilirdi.Yavaşça Kapıya İlerledi Ve İterek İçeriye Doğru Girdi,Yavaşça Masaların Arasında Gezinmeye Başladı,Luthien Ve Xaviér'ı Görmüştü.Yanlarına Gitmeyi Düşünmüştü Ama Şartlar Bundan Oldukça Uzaktı,Onların Huzurunu Bozmak İstemiyordu.Yavaşça Onlara Baktı,Gerçketen Ne Konuştuklarını Merak Etmiştim Ama Bunu Takmayarak Yavaşça Bir Yürümeye Başlamıştı Tam Bir Masanın Önünden Geçerken Bir Ses Duydu. "Hey Andrew, işin yoksa otursana." Gözleri Yavaşça Yana Kaydı,Ayakları Duraksadı,Arkasına Dönerek Kim Olduğuna Baktı,Bu Marj'dı Yavaşça Onun Yanına Geldim Çektiği Sandalyeye Oturdum Ve "Babamla Annemin Mezarına Gidecektim Ama Sanırım Birkaç Dakika Bekleyebilirler.Eee Nasıl Gidiyor?" Yavaşça Ona Baktım Sesim Gür Çıkmıştı,Ona Belli Etmemeye Çalışıyordum,Kimsenin Beni Sulugöz Veya Aile Dükünü Biri Olarak Tanımasını İstemezdim...