Vampir Akademisi RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampirlerin Yetiştirildiği, Harika ve Büyüleyici Bir Okul

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Arthur'un İntikamı

2 posters
YazarMesaj
Adrian Iashkov

Gardiyanı|Moroisi : Moroi
Özel Yetenek : Kişilerin duygu ve düşüncelerini değiştirmek
Rp Yaşı : 15

Rol Puanı
Ro Gücü:
Arthur'un İntikamı Left_bar_bleue5/100Arthur'un İntikamı Empty_bar_bleue  (5/100)

Arthur'un İntikamı Empty
MesajKonu: Arthur'un İntikamı   Arthur'un İntikamı I_icon_minitimeC.tesi Haz. 05, 2010 12:17 pm

Koşuyordum, arkama bakmadan koşuyordum.Strogoiler arkamdaydı ve beni yakaladıkları anda öldüreceklerdi.Arthur'a yaptıkları gibi...O da bir Strogoi'ydi ve şuçu beni yani bir Moroi'yi sevmekti.Strogoi olmasına rağmen ben de onu seviyordum.Arthur'la görüşmeme izin vermiyorlardı.Arthur'un bana zarar vereceğini sanıyorlardı ama Arthur kötü biri değildi, o çok iyiydi bir Strogoi olmasına rağmen.Ama ben ailemi dinlemeyip her gece ormanda Arthur'la buluştum.Ve bugün diğer Strogoilere yakalandık.İlk önce onu yakaladılar başını sanki oyuncak bir bebekmiş gibi kopardılar.Arthur'un ağzından çıkan son söz ise "kaç" demek oldu.Onun son sözünü dinleyip ben de kaçtım ama başaramıyacağımı biliyorum.Gözyaşlarım yüzümü yıkıyordu ve ayaklarım koşmaktan yorulmuştu.Direnecektim, Arthur için direnecektim.Eğer burdan sağ çıkarsam Arthur'un intikamını alıcaktım onlardan.
Agnessa Collins
Moroi Prensesi
Moroi Prensesi
Agnessa Collins

Gardiyanı|Moroisi : Julian.
Özel Yetenek : İkna yeteneği.
Rp Yaşı : 20.

Rol Puanı
Ro Gücü:
Arthur'un İntikamı Left_bar_bleue100/100Arthur'un İntikamı Empty_bar_bleue  (100/100)

Arthur'un İntikamı Empty
MesajKonu: Geri: Arthur'un İntikamı   Arthur'un İntikamı I_icon_minitimeÇarş. Haz. 09, 2010 5:36 pm

Puanınız 5'tir.

Arthur'un İntikamı
1 sayfadaki 1 sayfası