Vampir Akademisi RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vampirlerin Yetiştirildiği, Harika ve Büyüleyici Bir Okul

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Freja Lynxie.

2 posters
YazarMesaj
Freja Lynxie
4. Sınıf~Moroi
4. Sınıf~Moroi

Rol Puanı
Ro Gücü:
Freja Lynxie. Left_bar_bleue100/100Freja Lynxie. Empty_bar_bleue  (100/100)

Freja Lynxie. Empty
MesajKonu: Freja Lynxie.   Freja Lynxie. I_icon_minitimeC.tesi Mart 20, 2010 7:59 pm

Adı: Freja Lynxie
Kişisel Özellikleri:Sessiz bir ruh gibisin derler bana. İçine kapanık biriyim ama içimde yaşananları bimek istemezsin. Oldukça acımasızım belki de buna bulunduğum ırk etkili olmuştur bilmiyorum ya da hep böyleydim. Günlerimi kitaplarla geçiririm hiç ara vermeden. Bazı anlar gelir ki gerçek dünyadan nefret ederim romanların muhteşem diyarları yüzünden. Kendini beğenmiş biriyim ayrıca kıskanç ama asla mantıksız işler yapmam. Sırf saçını beğendim diye başkasının saçını kesmem. Tamam komik bir örnek ama onun saçını kesmemin bana fayda sağlamayacağını biliyorum. Demek istediğim oydu. Düşünmeden konuştuğum anlar yok denecek kadar azdır arkadaşımsan çatlak yönümü görebilirsin. Değilsen sadece başkalarıyla dalga geçtiğimi. Yalan söylemekten nefret ederim dürüstüm ben. Ama gerçekleri söylemek onların doğru olduğu anlamına gelmez. Zeka parıltısı varmış ben de profesörler öyle diyor ama geliştirmeliymişim. Deniyorum zaten, başaramadım hala onlara göre performansım beynimin hak ettiğinin çok altındaymış. Kendini üç kelimeyle ifade et Freja deseler:
*Mantıklı
*Dengesiz
*Dürüst
Fiziksel Özellikleri: Ünlü seçmedim henüz. (:
Aile Geçmişi: Anlatılacak bir tarihi yok ailemin. Bildiğiniz sıradan Moroi ailesi.
Rp Puanı:1oo
Agnessa Collins
Moroi Prensesi
Moroi Prensesi
Agnessa Collins

Gardiyanı|Moroisi : Julian.
Özel Yetenek : İkna yeteneği.
Rp Yaşı : 20.

Rol Puanı
Ro Gücü:
Freja Lynxie. Left_bar_bleue100/100Freja Lynxie. Empty_bar_bleue  (100/100)

Freja Lynxie. Empty
MesajKonu: Geri: Freja Lynxie.   Freja Lynxie. I_icon_minitimeC.tesi Mart 20, 2010 8:20 pm

Dördüncü sınıf, Moroi

Freja Lynxie.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Freja Lynxie.