Adı: Freja Lynxie
Kişisel Özellikleri:Sessiz bir ruh gibisin derler bana. İçine kapanık biriyim ama içimde yaşananları bimek istemezsin. Oldukça acımasızım belki de buna bulunduğum ırk etkili olmuştur bilmiyorum ya da hep böyleydim. Günlerimi kitaplarla geçiririm hiç ara vermeden. Bazı anlar gelir ki gerçek dünyadan nefret ederim romanların muhteşem diyarları yüzünden. Kendini beğenmiş biriyim ayrıca kıskanç ama asla mantıksız işler yapmam. Sırf saçını beğendim diye başkasının saçını kesmem. Tamam komik bir örnek ama onun saçını kesmemin bana fayda sağlamayacağını biliyorum. Demek istediğim oydu. Düşünmeden konuştuğum anlar yok denecek kadar azdır arkadaşımsan çatlak yönümü görebilirsin. Değilsen sadece başkalarıyla dalga geçtiğimi. Yalan söylemekten nefret ederim dürüstüm ben. Ama gerçekleri söylemek onların doğru olduğu anlamına gelmez. Zeka parıltısı varmış ben de profesörler öyle diyor ama geliştirmeliymişim. Deniyorum zaten, başaramadım hala onlara göre performansım beynimin hak ettiğinin çok altındaymış. Kendini üç kelimeyle ifade et Freja deseler:
*Mantıklı
*Dengesiz
*Dürüst
Fiziksel Özellikleri: Ünlü seçmedim henüz. (:
Aile Geçmişi: Anlatılacak bir tarihi yok ailemin. Bildiğiniz sıradan Moroi ailesi.
Rp Puanı:1oo