| Öyle bakınıyorum. | |
|
+3Elle Beaux Ksenia Johanssen Jake Beaux 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Jake Beaux 7. Sınıf~Moroi
Gardiyanı|Moroisi : Artık lazım bir gardiyan, di mi ama? Rp Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 11/03/10 Yaş : 32 Nerden : Kitaplık aralarından
Rol Puanı Ro Gücü: (100/100)
| Konu: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 6:29 pm | |
| Jake'imiz şöyle bir evlat; Boyu yaşıtlarına göre biraz uzundur. Aşırı soğukkanlılığı ile dikkat çeker. Tehlikeli ya da üzücü durumlarda kendini çabuk toparlar. Biraz kendini beğenmişliği vardır ama içten içe bunu sadece kendi özgüvenini sağlama almak için yaptığını bilir. Bol kitap okur ama sadece zaman öldürmek için. Sevmediği bir kitabı zorla okumaz. İnsanlara çabuk ısınamaz, daha doğrusu bu kişiden kişiye değişir. Kimilerine felaket sıcakkanlı olabilirken kimilerine daha hiç konuşmadan soğuk davranır. Kimi zaman deli cesaretiyle işler yapabilir. Ama mantıklı olduğunu düşündüğünde korktuğunu kabul edip kaçabilecek kadar da cesaretlidir.
[x] Abla; [DOLU] *Elle Beaux
[x] Arkadaşlar (Burasını isteyenler kişilik özelliklerini belirtsin lütfen); *Joanné Angel Coléan
[x] Düşmanlar;
[x] Yetişkinler (Olumlu mu olumsuz mu onu da belirtin.);
[x] Gardiyanı olacak bir öğrenci ya da direk bir gardiyan. Kız erkek farketmez ama kız olursa sevebilir bir şeyler olabilir yani, bilmiyorum daha kesin değil. Uzun süredir arkadaşı olacak, laf sokup duracaklar birbirlerine ama aslında baya sıkı elemanlar olacaklar, kanka modunda. Buradaki kurgu başvurana göre şekillenebilir.
[x] Uzaktan izlediği, fazla dialoğu olmayan bir kız. Platonikliğe benziyor biraz ama tam anlamıyla da değil,nasıl desem. Onu izliyor ve ondan hoşlanıyor ama imkanı olsa da onunla beraber olmaz çünkü çevresindeki insanlara zarar verdiğini düşünüyor. Aynı zamanda bu romantik olaylar için fazla yetersiz olduğunu düşündüğünden işte.
[x] Jake\'in çocukken hoşlandığı sonra bir şekilde hoşlanmadığına inandırdığı arkadaşı. Ama onun da hoşlandığını hissetse yeniden alevlenebilecek bir şey. Yine de bizimki çabuk seven ama harekette bulunmaktansa uzaktan seven bir tip olduğundan dolayı onun arkadaşlığını kaybetmemek adına herhangi bir açılımda bulunmuyor. [DOLU] *Clémence Dimitri
Sizin kurgunuz varsa da başvurabilirsiniz (:
En son Jake Beaux tarafından Perş. Mart 11, 2010 10:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi | |
|
| |
Ksenia Johanssen Moroi Prensesi
Gardiyanı|Moroisi : Ryan. My guardian. Rp Yaşı : 19. Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 24/09/09
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 6:52 pm | |
| De enam. Ablan oluyorum ben Elle Beaux. | |
|
| |
Gardiyanı|Moroisi : Artık lazım bir gardiyan, di mi ama? Rp Yaşı : 17 Mesaj Sayısı : 27 Kayıt tarihi : 11/03/10 Yaş : 32 Nerden : Kitaplık aralarından
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 6:57 pm | |
| Tamamdır. | |
|
| |
Ksenia Johanssen Moroi Prensesi
Gardiyanı|Moroisi : Ryan. My guardian. Rp Yaşı : 19. Mesaj Sayısı : 108 Kayıt tarihi : 24/09/09
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 6:58 pm | |
| My hot brother | |
|
| |
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 7:04 pm | |
| Ablama bak be taş taş. | |
|
| |
Elle Beaux 7. Sınıf~Moroi
Rp Yaşı : 17. Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 05/03/10 Nerden : Aynanın önünden.
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 7:06 pm | |
| Vuhuu. Biz süperz be olum. .D | |
|
| |
Clémence Dimitri 4. Sınıf~Moroi
Gardiyanı|Moroisi : Gel 7. sınıf geeeel. ^^ Özel Yetenek : Şimdilik yok. ^^ Rp Yaşı : 16. ^^ Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 06/03/10
Rol Puanı Ro Gücü: (85/100)
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 7:07 pm | |
| Uzaktan izlediğim, fazla dialoğum olmayan bir kız. Platonikliğe benziyor biraz ama tam anlamıyla da değil,nasıl desem. Onu izliyor ve ondan hoşlanıyor ama imkanı olsa da onunla beraber olmaz çünkü çevresindeki insanlara zarar verdiğini düşünüyor. Aynı zamanda bu romantik olaylar için fazla yetersiz olduğunu düşündüğünden işte. ya da Arkadaşlar. Clémence kişiden kişiye göre sevecen ya da gaddar olabilen bir tip. Pek yakın olmaz herkesle. Belirli kişilerle yakındır. Adayım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 7:10 pm | |
| Bizim aile geçmişi nasıl Alperen? --- Arada kaldım bak. Hımmmm, sana şöyle bir kurgu yapalım harmanlayalım. Sen Jake'in çocukken hoşlandığı sonra bir şekilde hoşlanmadığına inandırdığı arkadaşı ol. Ama mesela senin ondan hoşlandığını hissetse yeniden alevlenebilecek bir şey. Yine de bizimki çabuk seven ama harekette bulunmaktansa uzaktan seven bir tip olduğundan dolayı senin arkadaşlığını kaybetmemek adına herhangi bir açılımda bulunmasın. Olur mu? | |
|
| |
Clémence Dimitri 4. Sınıf~Moroi
Gardiyanı|Moroisi : Gel 7. sınıf geeeel. ^^ Özel Yetenek : Şimdilik yok. ^^ Rp Yaşı : 16. ^^ Mesaj Sayısı : 51 Kayıt tarihi : 06/03/10
Rol Puanı Ro Gücü: (85/100)
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 7:12 pm | |
| Güzel bir kurgu. Olur. ^^ | |
|
| |
Elle Beaux 7. Sınıf~Moroi
Rp Yaşı : 17. Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 05/03/10 Nerden : Aynanın önünden.
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 7:13 pm | |
| Karar vereceğuk bebek daha aklımda tam bir kurgu oluşmadı. | |
|
| |
Joanné Angel Coléan 3. Sınıf~Moroi
Gardiyanı|Moroisi : 7.Sınıfı bekliyorum... Rp Yaşı : 16 Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 28 Nerden : Cehennemin 7. katından. :P
Rol Puanı Ro Gücü: (78/100)
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 7:15 pm | |
| Arkdaşlara ekle beni.
Kişisel özelliklerim:İyi biriyimdir.Bazen gıcık olabiliyorum ama.Hava atmaya bayılırım.En zayıf noktam arkadaşlarıma zarar gelmesidir.Görünüşe önem veririm vs... (: | |
|
| |
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Perş. Mart 11, 2010 7:18 pm | |
| Tamamdır Deniz, ekledim. (: Alperen bir ara konuşalım bu işi. Seni de ekledim Angel, sevdim özelliklerini | |
|
| |
Joanné Angel Coléan 3. Sınıf~Moroi
Gardiyanı|Moroisi : 7.Sınıfı bekliyorum... Rp Yaşı : 16 Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 23/01/10 Yaş : 28 Nerden : Cehennemin 7. katından. :P
Rol Puanı Ro Gücü: (78/100)
| |
| |
Rabel Xyre 7. Sınıf~Moroi | Admin
Rp Yaşı : 18 Mesaj Sayısı : 110 Kayıt tarihi : 27/08/09 Yaş : 30
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Cuma Mart 12, 2010 4:39 pm | |
| Uzaktan izlediği, fazla dialoğu olmayan bir kız. Platonikliğe benziyor biraz ama tam anlamıyla da değil,nasıl desem. Onu izliyor ve ondan hoşlanıyor ama imkanı olsa da onunla beraber olmaz çünkü çevresindeki insanlara zarar verdiğini düşünüyor. Aynı zamanda bu romantik olaylar için fazla yetersiz olduğunu düşündüğünden işte.
Selüntoş. Muah. | |
|
| |
Julian Weis Gardiyan | İnsan
Gardiyanı|Moroisi : Agnessa Collins Rp Yaşı : 24 Mesaj Sayısı : 41 Kayıt tarihi : 05/03/10
| Konu: Geri: Öyle bakınıyorum. Cuma Mart 12, 2010 10:39 pm | |
| Tamamdır ^^ Bir ara ekliyeyim oraya. | |
|
| |
| Öyle bakınıyorum. | |
|