''Kaçma ! Benden kaçamayacağını biliyorsun ! '' diye bağırıyordu Matt.Dar ve karanlık sokakta hızlıca koşuyordum.Yakalanacağımı biliyordum,çünkü o bir vampirdi ondan mı kaçabilecektim ?! Bu dar sokakta birde park edilmiş arabalara çarpıyordum ve bu daha önce hiç canımı acıtmadığı kadar acıtıyordu. ! ve.. Birdenbire bileğimde buz gibi bir el hissetim. ''Sana kaçamayacağını söylemiştim,sürtük'' dedi.Ve o an belki de hiç yapmamam gereken birşey yaptım Matt hızlıca tokat attım ve uzaklaşmaya başladım,deli gibi koşuyordum ! Daha sonra mı ne oldu ?!..Sersem bir şekilde uyandığımda iğrenç kokan,millattan önce kalma bir evdeydim. ''Nerdeyim ben ?! Matttt!'' diye haykırdım.''Burdasın tatlım.Bizim mekanda'' dedi merdivenlerde duran muazzam güzellikteki Julia.''Ah Julia ! Beni kurtaracağını biliyordum.Ama..sen çok değişmişsin!'' dedim hayretler içerisinde.''Gün gelir değişirsin,gün gelir değiştirirsin tatlım.''dedi ve bana doğru ağır adamlar atmaya başladı.''Ne demek istediğini anlamıyorum!'' dedim ama aslında anlıyordum korktuğum için kendime bile bu gerçeği itiraf edememiştim o an.''Birazdan öğrenirsin dedi'' ve gözlerimin içine bakarak yaklaşmaya devam etti.Yattığım yerden hızlıca kalkıp geriye doğru yürümeye başladım ama Matt'ın iri bedenine çarpınca duraksadım.''Nereye böyle daha oyun yeni başlıyor Denise..'' dedi ve Julia ile haince bakıştılar daha sonrası kocaman bir boşluk ve acıydı..