Cruella Anthea Dantes 7. Sınıf~Moroi | Admin
Özel Yetenek : Görünmezlik Rp Yaşı : 16 Mesaj Sayısı : 61 Kayıt tarihi : 13/09/09
Rol Puanı Ro Gücü: (100/100)
| Konu: Cruella Anthea Dantes Paz Eyl. 13, 2009 1:55 am | |
| Hayır , artık bu düşüncelerden sıyrılmam gerekiyordu . Rahatlamalıydım , kesinlikle . Kendimi başka şeylere kaptırmak ne de güzel olurdu derken inci tanesi gibi gözyaşlarım teker teker süzülüyorlardı . Etrafımdaki her şey düşünmemem gereken konulara sürüklüyordu beni . Yatağımda öylece uzanıyordum ve gözlerimin bir noktada sabitlendiğini farkettim . Tavan , camlardan oluşuyordu . Tam üzerimde duran , bana çok yakınmış gibi gelen aya bakakalmıştım . Geceyi hiç sevmezdim fakat buranın , bu vampir okulunun açısından bakarsak hiç de fena sayılmazdı . Ayın , buradan bakılınca o gümüşi rengini görebiliyordum . Ne kadar da sadeydi ve ne kadar da yakındı bana . Gözlerimi alamıyordum bu güzellikten . Uzun bir süre bakakalmıştım . Uzandığım yataktan bir hışımla kalktım . Herkes -yani birkaç gün içinde tanıyabildiğim tüm öğrenciler- şafak vaktine yakın bir zamanda okuldan görünen manzaranın çok iç açıcı ve rahatlatıcı bir havasının olduğunu söylüyordu . Bir de ben bakmalıydım değil mi ? Odamdaki büyük pencerenin önüne geçtiğimde donakalmıştım . Yansımadaki bu kız ben miydim ? Hayır , bu mümkün değildi . Son gittiğim yaz tatilinden yüzümdeki berbat yanıklarla dönmüştüm . Ya o iğrenç ergen belirtisi sivilceler ? Hepsi kaybolup gitmişti . Bu karanlıkta yanlış görüyor olabilirdim fakat öyle değildi . Kesinlikle değildi . Değişimim bakış netliğimi de oldukça değiştirmişti . Peki yüzümü de değiştirmiş miydi ? Evet , gözlerim yanılıyor olamazdı ki . Camın yansımasındaki olağanüstü o kız bendim . Okula geldiğim ilk günde herkes bana çok çekici geliyordu . Vampirlerin doğasında vardı bu . Eski halimden eser kalmamıştı . Aman Tanrım ! Neydim ben böyle ? Gözlerim faltaşı gibi açılmıştı . Eskiden fazlalık gibi gördüğüm uzun , siyah saçlarım şimdi omuzlarımdan tel tel dökülüyorlardı . Etraftan bir ışık gelmemesine rağmen saçlarımın ışıldadığını , parlak bir siyaha döndüğünü görebiliyordum . Ve gözlerim ... Evet , gözlerim herkes tarafından beğenilirdi . Bakımsız saçlarımın arasındn masmavi bir ışık gibiydi adeta . Fakat bunu inkar edemem ki sanki birisi eski halinden çok daha güzeldi . Rengi açılmıştı ve deniz mavisinin en açık tonuydu . Tenim öyle göz alıcıydı ki ... Sanki birisi içimden bir ışık yakmış gibi görünüyordum . Kesinlikle insan ötesi bir zarafetim vardı ki zaten bir insan değildim artık . Geceleri böyleysem güneş ışığında nasıl olurdum acaba diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyordum . Vampirler demek ki bunun için günışığını tercih etmiyorlardı . Yansımamı istemeye istemeye bırakıp sıcacık yatağıma geri döndüm . Ay manzarasına bakarak uykuya dalmış olmalıydım ...- Spoiler:
' Can sıkıntısından yapılan bir rp'dir . Kesinlikle bana ait . Uzunluk iç açıcı değil farkındayım , evet . Fakat görünüme , imla kurallarına ve betimlemelere elimden geldiğince özen göstermiş bulunmaktayım . Saygılarımla ^^
| |
|
Desdemona Messier Gardiyan | İnsan
Rp Yaşı : 20 Mesaj Sayısı : 258 Kayıt tarihi : 27/08/09 Yaş : 30
Rol Puanı Ro Gücü: (100/100)
| Konu: Geri: Cruella Anthea Dantes Paz Eyl. 13, 2009 2:04 am | |
| Kurgu ~ 23 Puan Betimleme ~ 25 Puan İmla Kurallarına Uygunluk ~ 20 Puan Renklendirme ~ 10 Puan Gerekli Uzunluk ~ 8 Puan Akıcılık ~ 10 puan Toplam: 96 Puan | |
|